VÍKENDOVÁ NABÍDKA

Stylová francouzská restaurace

Rybí speciality 27. 4. - 29. 4. 2018


Polévka

Hráškový krém, bylinkové krutony, zakysaná smetana

35,-

Předkrmy

100g Tataráček z lososa, balzamiková redukce s domácí křupavou bylinkovou bagetkou

129,-

Hlavní chody

150g Steak z tuňáka, podávaný na ratatouille s petrželkovým pestem

229,-


200g Steak z lososa s bylinkami na lehkém salátku, křupavá bylinková
bagetka

 299,-

250g Míchaný listový salát s francouzským dresingem a grilovaným
tuňákem, křupavý bylinkový toast

 169,-

Nápoje

K tuňákovi doporučujeme bílé víno vinařství Jakub Šamšula,
buď Rýnský Ryzlink nebo Sauvignon.
K lososu doporučujeme francouzské růžové víno Syrah Rose nebo francouzské Chardonay 450,-

Informace o alergenech:

Neručíme za uvedené hodnoty alergenů, přesné složení stravy
vám na požádání sdělí kuchař