U RŮŽOVÉ ZAHRADY

Stylová francouzská restaurace

AKCE A NOVINKY


NABÍDKA PRÁCE
(1. 8. 2017)

Do stálého pracovního poměru přijmeme: kuchaře nebo kuchařku restaurace U Růžové zahrady prodavačku do bytového textilu Teplice, Masarykova 56, znalost šití, vhodné i pro důchodkyně prodavačku do bytového textilu Ústí nad Labem, Londýnská 1, znalost šití, vhodné i pro důchodkyně Kontakt: Ing. Jaroslav Lorenc Křížová 17/15 40501 Děčín 1 603 180 482

Continue Reading


Valentýnská nabídka

Oslavte svátek zamilovaných u nás se speciálním Valentýnským menu. PŘÍPITEK Šampaňské želé s jahodami 60Kč PRO ŽENY Šafránové rizoto s čerstvými krevetami na grilu 268Kč PRO MUŽE T – bone steak, batátové pyré, demi glace 399Kč (cenová nabídka platí pouze pro Valentinské menu) DEZERT Domácí maková zmrzlina s malinovou pastou 75Kč

Continue Reading


Menu na Sv. Štěpána

Přijďte ochutnat 26.12. naše speciální menu: Pošírované králičí stehýnko protkané tyrolským špekem podávané společně s míchanými salátovými listy, domácí bagetka (1, 3, 7) 259Kč Pražma královská na grilu společně s grilovanou zeleninou a kukuřičným klasem (4) 289Kč  

Continue Reading


SVÁTEČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Chystáte se k nám během vánočního volna a nevíte jak máme otevřeno? Po – Čt…………………11 – 22 hodin Pá – So………………..11 – 24 hodin Ne………………………11 – 20 hodin 24., 25. a 31.12…….zavřeno 1. až 8.1. …………….zavřeno

Continue Reading


Svatomartinské menu

Přijďte k nám od  11.11.2016 ochutnat tradiční pochoutky spojené se svátkem sv. Martina. Husí Kaldoun s provensálským žemlovým knedlíčkem a praženými jedlými kaštany 59,- Husí prso nadívané bylinkovou fáší  s kdoulemi, přelité silným husím výpekem, podávané na červeném cibulovém zelí s kapkou  portského vína, staročeské zelníky (v ceně  je započítáno 1dcl svatomartinského vína bílé-červené) 314,- Svatomartinký  posvícenský koláč tvaroh…..švestková povidla….ořechová nádivka 49,- Při objednání celého menu cena 399,-

Continue Reading


Le Beaujolais Nouveau 2016 Est Arrivé

Přijďte ochutnat speciální Beaujolais Nouveau menu, které jsme pro vás připravili ve dnech 17.-20. listopadu 2016. Předkrmy: 1. Jambon Persillé šunka od kosti v aspiku s petrželí domácí francouzská bagetka specialita regionu Beaujolais 89,- 2. Kachní Rillettes s pošírovaným pomerančem, domácí francouzská bagetka, tradiční pomazánka 89,- Hlavní chod: Konfitované stehýnko z perličky protkané tyrolským špekem na zimním celerovém salátku s jablkem noky z červené řepy 179,- Dezert: Crème brûlée 49,-

Continue Reading


Víkendová nabídka 7.-9.10. 2017

Na víkend jsme si pro vás připravili další z francouzských specialit! Přijďte ochutnat v pátek nebo sobotu od 17.00 různé varianty alsaského slaného koláče Tarte flambe (149,-) V sobotu a neděli si navíc můžete pochutnat na Husím guláši s pečeným karlovarským knedlíkem. (139,-)

Continue Reading