U RŮŽOVÉ ZAHRADY

restaurace a apartmány

AKCE A NOVINKY


Le Beaujolais Nouveau 2017

Přijďte ochutnat speciální Beaujolais Nouveau menu, které jsme pro vás připravili ve dnech 16.-19. listopadu 2017. Polévka: Jemný chřestový krém zjemněný smetanou s domácími krutony 55,- Hlavní chod: Grilovaný losos po provensálsku, ratatouille 349,- Dezert: Hruška na červeném víně 75,-

Continue Reading


Svatomartinské menu 6.-12.11.2017

Svatomartinské menu od našich nových kuchařů! Drůbeží kaldoun se zeleninou, játrová zavářka, domácí nudle 39Kč Vepřová paštika, brusinky, domácí kváskový chléb (Danino pekařství) 89Kč Konfitované nadívané husí stehýnko, červené zelí, domácí žemlový a houskový knedlík 239Kč Domácí lívanečky (3 kusy), malinový žahour, zakysaná smetana 59Kč Specialitou je nabídka z vinařství Šamšula. Unikátní suché svěží cuvée Bee´s Field (Chorvat & Müller Thurgau) s aroma lesních jahod. 0,1l…Bee´s Field 49Kč 0,7l…Bee´s Field. […]

Continue Reading


Valentýnská nabídka

Oslavte svátek zamilovaných u nás se speciálním Valentýnským menu. PŘÍPITEK Šampaňské želé s jahodami 60Kč PRO ŽENY Šafránové rizoto s čerstvými krevetami na grilu 268Kč PRO MUŽE T – bone steak, batátové pyré, demi glace 399Kč (cenová nabídka platí pouze pro Valentinské menu) DEZERT Domácí maková zmrzlina s malinovou pastou 75Kč

Continue Reading


Menu na Sv. Štěpána

Přijďte ochutnat 26.12. naše speciální menu: Pošírované králičí stehýnko protkané tyrolským špekem podávané společně s míchanými salátovými listy, domácí bagetka (1, 3, 7) 259Kč Pražma královská na grilu společně s grilovanou zeleninou a kukuřičným klasem (4) 289Kč  

Continue Reading


SVÁTEČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Chystáte se k nám během vánočního volna a nevíte jak máme otevřeno? Po – Čt…………………11 – 22 hodin Pá – So………………..11 – 24 hodin Ne………………………11 – 20 hodin 24., 25. a 31.12…….zavřeno 1. až 8.1. …………….zavřeno

Continue Reading


Svatomartinské menu

Přijďte k nám od  11.11.2016 ochutnat tradiční pochoutky spojené se svátkem sv. Martina. Husí Kaldoun s provensálským žemlovým knedlíčkem a praženými jedlými kaštany 59,- Husí prso nadívané bylinkovou fáší  s kdoulemi, přelité silným husím výpekem, podávané na červeném cibulovém zelí s kapkou  portského vína, staročeské zelníky (v ceně  je započítáno 1dcl svatomartinského vína bílé-červené) 314,- Svatomartinký  posvícenský koláč tvaroh…..švestková povidla….ořechová nádivka 49,- Při objednání celého menu cena 399,-

Continue Reading


Víkendová nabídka 7.-9.10. 2017

Na víkend jsme si pro vás připravili další z francouzských specialit! Přijďte ochutnat v pátek nebo sobotu od 17.00 různé varianty alsaského slaného koláče Tarte flambe (149,-) V sobotu a neděli si navíc můžete pochutnat na Husím guláši s pečeným karlovarským knedlíkem. (139,-)

Continue Reading


Večer s vínem 14.10.2017

Zveme Vás na společnou akci Restaurace U růžové zahrady & vinařství Jakub Šamšula, která se uskuteční v prostorách restaurace 14.10. od 18.00. Poslechněte si povídání o víně a ochutnejte naše speciální degustační menu! DEGUSTAČNÍ MENU Moravský Sekt Šamšula Chardonnay – pozdní sběr 2015 Filet z candáta na lůžku z čerstvého špenátu podávané s bylinkovou omáčkou a domácí bagetkou víno: Sauvignon – pozdní sběr 2015 | Ryzlink rýnský – pozdní sběr […]

Continue Reading